Karácsonyi „vásár” kicsit másképp

Iskolánkban minden évben a gyerekek és a pedagógusok által készített portékákból adventi, karácsonyi vásárt szervezünk befogadó intézmények helyszínein. Ebben a tanévben ezt nem tudjuk megtenni a járványhelyzetre tekintettel. Emiatt más módokon fordulunk Önökhöz: barátainkhoz, támogatóinkhoz.

Online felületen adománygyűjtést szerveztünk, melynek részleteiről az alábbi linken olvashatnak többet.

Karácsonyi adománygyűjtés a Józsefvárosi EGYMI-ben sajátos nevelési igényű, hátrányos helyzetű tanulóink számára

Most azt találtuk ki, hogy mi ajándékozzuk meg Önöket adományaikért cserébe, hiszen mi is, mint mindenki, nagyon szeretünk kapni, de legalább ugyanennyire szeretünk adni is.

A továbbiakban a képgalériában található termékekkel szeretnénk megajándékozni adományozóinkat.

1.000 Ft adományért 10 db mézeskalácsot, vagy egy-egy dekorgumiból készült díszt, 5.000 Ft-ért egy kisebb, 10.000 Ft adományért egy nagyobb grincsfát adunk ajándékba. Az ajándékok variálhatóak.

Adományaikat a https://paypal.me/pools/c/8uAYPTbn6S PayPal fiókon keresztül, vagy személyesen egyeztetve, elérhetőségeink valamelyikén tudják felajánlani. Adományukért felajánlott termékekért a titkarsag@jegymiai.hu e-mail címen, vagy a 06-1-313-44-64-es telefonszámon tudnak jelentkezni. Az ajándékok átadására személyes megbeszélés, levelezés, egyeztetés után kerül sor.

Aki nem ismeri intézményünket, az alábbi, 2018-ban készült videón keresztül bepillantást nyerhet hozzánk:

Várjuk Önöket szeretettel a virtuális térbe, hogy együtt ünnepelhessünk!

Köszönettel:
Jenei Andrea
intézményvezető