NTP-TFJ-19-001

Eszközkatalógus

Az NTP-TFJ-19-001 kódjelű ,,A tehetségsegítés feltételrendszerének javítása a Józsefvárosi EGYMI és Általános Iskolában” nevű nyertes pályázatunkhoz készítettünk egy eszközkatalógust, melyben képekkel illusztráltan felsoroljuk a beszerzett eszközöket, valamint néhány játékot részletesebben is bemutatunk. Ez a katalógus nem jöhetett volna létre Belvins Kulcsár Krisztina, Gombai Eszter és Fekete Dóra közreműködése nélkül. Köszönjük a munkájukat!


Eszközbemutató

Az NTP-TFJ-19 kódjelű, a „Tehetségsegítés feltételrendszerének javítása a Józsefvárosi EGYMI és Általános Iskolában” nevű nyertes pályázatunk megvalósítása során 2020. október 5-én intézményi szakmai nap keretén belül online eszközbemutatót tartottunk.

Az eszközbemutató során intézményünk nevelőtestülete megismerkedett azzal a közel 70 darab tehetségsegítő eszközzel, melyet beszereztünk.

A beszerzett eszközöket az intézményben történő tanórán kívüli tehetséggondozó munka során használjuk fel a következő tehetségterületeken: matematikai-logikai, térbeli-vizuális és interperszonális tehetségterület.

Az online eszközbemutatóhoz készített prezentáció megtekinthető az alábbi linkre kattintva: https://cutt.ly/eszkozbemutato


Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy az Emberi Erősforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett nyílt, NTP-TFJ-19 kódjelű pályázaton intézményünk 1 millió forintos támogatásban részesül. A pályázat neve „Tehetségsegítés feltételrendszerének javítása a Józsefvárosi EGYMI és Általános Iskolában”. A Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2019-2020. évi cselekvési programja alapján közzétett nyílt pályázat célja a köznevelési intézményekben megvalósuló, tanórán kívüli tehetséggondozó munkát és tanulók képességkibontakoztatását segítő tárgyi eszközfejlesztés támogatása különböző tehetségterületeken, a szakmai szempontokon alapuló megalapozottabb, kiegyensúlyozottabb fejlesztés érdekében.