Karácsonyi adománygyűjtés a Józsefvárosi EGYMI-ben sajátos nevelési igényű, hátrányos helyzetű tanulóink számára

Iskolánk Józsefváros szívében található, sajátos nevelési igényű tanulókat nevelünk, oktatunk. Tanítványaink egy részének szociokulturális helyzete nehezített, sokan hátrányos, vagy halmozottan hátrányos helyzetűek. A decemberi ünnepvárás időszakát minden évben megpróbáljuk számukra örömtelivé, meghitté és gazdaggá varázsolni.
Az ünnepek közeledtével nevelőtestületünk kezdeményezésére adománygyűjtést szervezünk azzal a céllal, hogy nehéz körülmények között élő tanulóink is átélhessék az ünnep örömét.Adománygyűjtésünk keretén belül szeretnénk Mindenkit arra buzdítani, hogy lehetőségeihez mérten álljon kezdeményezésünk mellé és tegyük együtt szebbé, gazdagabbá tanulóink Mikulás ünnepségét és Karácsonyát!

Hogyan teheti ezt meg?
Szívesen fogadunk gyümölcsöt, édességet, magokat a mikuláscsomagokba.
Örömmel adjuk át számunkra az Önök által küldött apró ajándékokat, vagy készítünk el Önökkel együtt személyre szabott csomagokat Karácsonyra.
Akinek pedig az az egyszerűbb, egy kifejezetten erre a célra létrehozott pay pal fiókon keresztül, anyagi támogatást is tud nyújtani tanulóink megajándékozására, itt: https://paypal.me/pools/c/8uAYPTbn6S

Természetesen mindezt nyitottan, az Önök bevonásával szeretnénk megtenni. Itt, a FB-on, és intézményünk honlapján folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Aki nem ismeri intézményünket, az alábbi, 2018-ban készült videón keresztül bepillantást nyerhet hozzánk: https://www.youtube.com/watch?v=2oY0xo5CH3A

Várjuk Önöket szeretettel a virtuális térbe, hogy együtt ünnepelhessünk!

Köszönettel:
Jenei Andrea
intézményvezető