Karácsonyi adománygyűjtés a Józsefvárosi EGYMI-ben

Iskolánk Józsefváros szívében található, sajátos nevelési igényű tanulókat nevelünk, oktatunk. Tanítványaink egy részének szociokulturális helyzete nehezített, sokan hátrányos, vagy halmozottan hátrányos helyzetűek. A decemberi ünnepvárás időszakát minden évben megpróbáljuk számukra örömtelivé, meghitté és gazdaggá varázsolni. Az ünnepek közeledtével nevelőtestületünk kezdeményezésére adománygyűjtést szervezünk azzal a céllal, hogy nehéz körülmények között élő tanulóink is átélhessék az ünnep örömét. Adománygyűjtésünk keretén belül szeretnénk Mindenkit arra buzdítani, hogy lehetőségeihez mérten álljon kezdeményezésünk mellé és tegyük együtt szebbé, gazdagabbá tanulóink Mikulás ünnepségét és Karácsonyát!

Hogyan teheti ezt meg?
Szívesen fogadunk gyümölcsöt, édességet, magokat a mikuláscsomagokba.
Örömmel adjuk át számukra az Önök által küldött apró ajándékokat, vagy készítünk el Önökkel együtt személyre szabott csomagokat Karácsonyra.
Akinek pedig az az egyszerűbb, fenntartónk a Belső-Pesti Tankerületi Központ számlaszámán keresztül, anyagi támogatást is tud nyújtani tanulóink megajándékozására, itt:

Név: Belső-Pesti Tankerületi Központ
Számlaszám: 10032000-00336633-00000000
Számlavezető: Magyar Államkincstár
Közlemény: „Adomány: BPTK3001 Józsefvárosi EGYMI és Általános Iskola”

Természetesen mindezt nyitottan, az Önök bevonásával szeretnénk megtenni. Itt, a FB-on, és intézményünk honlapján folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Aki nem ismeri intézményünket, az alább videón keresztül bepillantást nyerhet hozzánk:

Várjuk Önöket szeretettel a virtuális térbe, hogy együtt ünnepelhessünk!

Köszönettel:
Jenei Andrea
intézményvezető