Tisztelt Szülők! 

Mint az Önök előtt is ismeretes, a Covid19 világjárvány egyre erőteljesebben jelenik meg körülöttünk. Sajnos a betegség nem kíméli az iskolában tanuló gyermekeket, a nálunk tanító pedagógusokat és Önöket sem.

Kérem, hogy ügyeljenek arra, hogy gyermekük egészségesen érkezzen az iskolába, mi is figyelünk arra, hogy kollégáink ne betegedjenek meg. Amennyiben hatósági karantént rendelnek el gyermekük számára, kérem, ne hozzák őt iskolába!

Egészségünk megőrzésének érdekében, a kiadott határozatok és rendelkezések értelmében az alábbi intézkedéseket hozom, kérem ezek betartását Önöktől is!

  1. – December 1-től azok a személyek, akik nem intézményünk tanulói vagy munkatársai, csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be az intézménybe. Számukra az intézmény egész területén kötelező a maszk viselése.
  2. – A védettségi igazolvány meglétét és érvényességét a portás ellenőrzi.
  3. – Továbbra is kötelező belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő használata, és a testhőmérséklet mérése.
  4. – Az iskola területére a gyermeke kísérése céljából érkező szülő csak a külső bejárati ajtóig jöhet. Sürgős ügyintézés miatt előzetesen egyeztetett időpontban csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülő léphet be, de kérem, ha van rá lehetőség, az ügyintézés telefonon, vagy e-mailben történjen!
  5. – Az ebéd befizetése lehetőleg átutalással történjen! Ebédet személyesen csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező szülő fizethet be.
  6. – Továbbra is kötelező a közös helyiségekben mindenki számára a maszk használata, kollégáink lehetőség szerint tanórákon is használnak maszkot. Tanórákon a tanulóknak nem kötelező, de ajánlott maszkot viselni. Kérem, hogy gondoskodjanak gyermekük számára tiszta maszkról!
  7. – Lehetőség szerint, az intézményben tartjuk a 2 méteres védőtávolságot is.
  8. – A rendelkezéseknek megfelelően járunk el megbetegedések esetén, melyek lehetnek tantermen kívüli digitális oktatás, vagy rendkívüli szünet elrendelése. Ezekről az intézkedésekről minden esetben telefonon tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket, együttműködésüket köszönöm.

Vigyázzanak magukra! Jó egészséget kívánok!

Budapest, 2021. november 25.

Jenei Andrea
intézményvezető