Tanévkezdés

Kedves Tanulók és Szülők!

A 2020/2021-es tanév hagyományos formában fog indulni 2020. szeptember 01-én. Néhány fontos információt szeretnénk Önökkel megosztani a tanévkezdéssel kapcsolatban.

Nagyon fontos, hogy a járvány megfékezése érdekében, mindenki betartsa az egészségügyi szabályokat. A portán kézfertőtlenítőt helyzetünk el, ennek használata után alapos kézmosásra van lehetőség a földszinti folyosókon lévő mosdókban. Az intézményben dolgozókon és a tanulókon kívül mindenki csak szájmaszkban tartózkodhat az épületben. Ha úgy látjuk, hogy a védőtávolság betartása nehézséget okoz az iskolában, akkor a tanulóknak is javasolt a szájmaszk viselése. Ezért kérjük, hogy a tanulóknál mindig legyen szájmaszk. A gyerekek tanulásra készen érkezzenek az iskolába, hozzák be a megbeszélt taneszközeiket, mert ez a nap már tanítási nap lesz. Járványügyi tájékoztató.

A tanévnyitó ünnepségünket szeptember 1-én, 8.00 órakor tartjuk az intézmény udvarán, ahová csak az elsős és másodikos tanulók szülei jöhetnek be, számukra a szájmaszk kötelező.

CSAK EGÉSZSÉGES GYERMEK, TANULÓ ÉRKEZZEN AZ ELSŐ TANÍTÁSI NAPON AZ ISKOLÁBA ÉS UTÁNA IS FOKOZOTTAN FIGYELJEN MINDEN SZÜLŐ, HOGY NE KÜLDJE ISKOLÁBA GYERMEKÉT, HA BÁRMILYEN TÜNETET MUTAT. 

Kérjük a szülőket, hogy külföldi tartózkodásról értesítsék az osztályfőnököket.

Az osztályfőnökökkel a digitális oktatás alatt megszokott módon tudják a kapcsolatot tartani. Az intézmény elérésére a 06-1-31-44-64-es telefonszámon, vagy a titkarsag@jegymiai.hu e-mail címen van módjuk.

Szeretettel várjuk a tanulókat szeptember 01-én!

Budapest, 2020. augusztus 28.

Jenei Andrea
intézményvezető