Kedves Gyerekek, Szülők!

Ennek a rendhagyó tanévnek a végén, rendhagyó módon az Általános Iskola nyugdíjba vonuló intézményegység-vezetője, Markielné Mészáros Márta köszönt el a diákoktól és zárta a 2019/2020. tanévet.
Köszöntő, tanévzáró beszédével búcsúzom én is a tanévtől, és kívánok jó pihenést és kellemes vakációt!

Jenei Andrea
intézményvezető

 

Sok szeretettel köszöntök minden tanulónkat, szülőket, kollégáimat!

Ismét eltelt egy tanév. Ez egy rendkívüli és felejthetetlen tanév volt mindannyiunknak. Rendkívüli helyzetben tanultunk, dolgoztunk.

Az ősz folyamán, amikor elkezdődött az iskolai tanév, az intézmény utcájának és az intézményünk udvarának felújításával kellett szembenéznünk. Amikor a felújítás végre befejeződött már sajnos beköszönt a téli hideg idő. Ebben a nehéz időszakban is megpróbáltunk számotokra nagyon sok szép és érdekes feladatokat kidolgozni, megvalósítani. A tanulás mellett számos kulturális, sport és kézműves programokat szerveztünk. Emlékezzetek csak vissza: itt volt nálunk a Giusto zenekar kamarazenei koncertet adtak nekünk, vagy gondoljunk csak a Lázár Ervin program keretében szervezett, illetve a Turay Ida színház által biztosított színházi előadásokra. A tél folyamán megismerkedhettetek a paralimpiai sportágak jeles képviselőivel, kiváló versenyzőkkel tölthettetek el néhány órát. A Jeles napok keretében eljött hozzánk a Mikulás, valamint a Karácsonyt adventi megemlékezésekkel, műsorral és ajándékozással tettük számotokra felejthetetlenné. Nem is tudom felsorolni, hogy a Garasos programok keretében mennyi-mennyi érdekes és izgalmas játékkal, délutáni eseményekkel színesítettük a hétköznapokat.

Rendkívüli helyzetet mondtam az elején, hiszen a tanév utolsó negyedévét valóban rendkívüli helyzetben, rendkívüli felkészüléssel kellett megvalósítani. Mindannyiunk számára egy teljesen új, idegen világban éltük meg a mindennapokat.

Az, hogy most itt állunk, sikeresen be tudjuk fejezni a tanévet, bizonyítványt, ajándékkönyvet, oklevelet tudunk osztani, azt bizonyítja, hogy mi, együtt közösen, Ti tanulók, szülők és mi az intézmény dolgozói példaértékűen tettük dolgunkat, megálltuk a helyünket. Nagyon-nagyon büszkék vagyunk Rátok és nagy nagy dicséret illeti a szülőket. Köszönet az iskola valamennyi dolgozóinak is. Egy nagy tapsot megérdemlünk mindnyájan.

Külön köszönjük meg Andrea néninek, hogy tudása, helytállása, és személyisége lehetővé tette a biztonságos tanulást, munkavégzést, az iskola folyamatos működését.

Számomra is rendkívüli ez a tanévzáró ünnepség. Utoljára állok itt, veletek közösen, mint az iskolánk vezetőségének tagja. Nyugdíjba megyek. Nem búcsúzom azonban, bízom benne, hogy a jövő tanév folyamán ismét találkozunk

Kívánok mindenkinek nagyon szép, tartalmas és egészségben gazdag nyári VAKÁCIÓT!

Ezennel a 2019/20-as tanévet lezárom.