Étkezés biztosítása

Kedves Szülők!

A kialakult helyzetre tekintettel, 2020. március 16-tól a kerületi iskolákban nem lesz tanítás. Igény szerint az Önkormányzat megszervezi a gyermekek számára az iskolai étel átvételét. Az egyszer használatos műanyag dobozba becsomagolt ételek átvételére az iskolában, a bal oldali rácsos ajtónál, naponta 11.30 és 13.00 között lesz lehetőség.

Amennyiben igénylik az iskolai étel átvételét, az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek jelezni! Lehetőségük van arra is, hogy az ételrendelést nem mondják le, de nem veszik azt át, ezzel támogatást nyújtva egy kerületben élő rászoruló számára. Amennyiben így kívánnak eljárni, kérem, azt is jelezzék!

Kérjük, hogy a szervezés gördülékeny bonyolítása érdekében 2020. március 16. délelőtt lehetőleg e-mail útján tegyék meg jelzésüket a lenti címeken. Minden esetben tüntessék fel a gyermek iskoláját, osztályát és születési dátumát! Abban az esetben, ha a szülők részéről nem érkezik jelzés az iskolai étel igényléséről, a gyermekek étkezése lemondásra kerül.

Amennyiben az étel átvételét igénylik, de az iskolai átvétel valamilyen nyomós ok miatt akadályoztatott, kérem az iskolával egyeztessenek!

Schakel Laura; e-mail: schakel.laura@jszszgyk.hu

Az étkeztetés ügyintézésének központjában az alábbi telefonszámon és e-mail címen várjuk az igényeket és a kérdéseket:

06-20-22-11-445, 06-1-210-76-37 / 25 mellék

elelmezes@jszszgyk.hu

Amennyiben segítséget igényelnek az ügyintézésben, keressenek minket az iskola telefonszámán: 06-1-313-44-64!

Jenei Andrea
intézményvezető