Kedves Szülők és Gyerekek!

2020. március 16-tól az iskola átáll a tantermen kívüli digitális munkarendre. Március 16-án és 17-én igyekszünk felkészülni, ehhez kérni fogjuk az Önök és a gyerekek támogatását is.
Egyelőre nem kaptunk részletesebb utasításokat, amint lesz információnk, azonnal tájékoztatást adunk. Kérem, hogy folyamatosan kövessék az intézmény FB oldalát és honlapját! Az Általános Iskola, és az Utazó Gyógypedagógusi Hálózat pedagógusai jövő héten keresni fogják Önöket és a gyerekeket telefonon, vagy e-mailben, hogy meg tudjuk beszélni a digitális oktatás megvalósításának módját és részleteit. Kérem, hogy telefonjukon, vagy a megadott e-mail címen legyenek elérhetőek! Amennyiben kérdésük van, keressenek az iskola telefonszámán (06-1-313-44-64), vagy e-mail címén (titkarsag@jegymiai.hu)!
Vigyázzanak magukra, a gyerekekre, szeretteikre. Bízom abban, hogy mihamarabb egészségesen és vidáman az iskolában személyesen is fogunk egymással találkozni!
Kedves Gyerekek! Nagyon fogtok hiányozni, vigyázzatok magatokra, találkozunk a telefonokon, vagy a számítógépeken keresztül.

Jenei Andrea

intézményvezető