Pályaválasztási családi nap

November 10-én, szombaton Pályaválasztási családi napot tartottunk az iskolánkban, hogy a 6-7-8-os tanulóinknak könnyebbé tegyük a szakmaválasztásukat. Meghívtuk a Magyar Gyula Kertészeti Szakgimnázium és Szakiskolát, a Mándy Iván Szakképző Iskola és Speciális Szakiskolát, a Budapesti Komplex SZC Újbudai Szakiskolát, akik sokféle szakmát mutattak be. A szakmabemutatóval párhuzamosan a többi évfolyam diákjai olyan emberekkel találkozhattak, akik élettörténete igen érdekes és változatos. A közös bennük az, hogy felismerték a tanulás fontosságát, és azt, hogy ez által lehetőség nyílik az előrejutáshoz. A meghívott vendégeink egyben példaképként is szolgálnak. Vendégünk volt dr. Földes Petra PhD adjunktus az Eszterházy Károly Főiskoláról, Baranyi Mária újságíró, műsorvezető, Dudu Tibor mesterkőműves és burkoló, Báder Gizella és Balázs Attila pedagógusok a Wesley János Általános Iskolából.
A programunk az iskolánk tehetségeinek előadásával folytatódott, akikre nagyon büszkék vagyunk! Fellépett Bakó Kati néni és a furulyások, utána Palya Bea számára Maruzs Krisztián kanalazott és Damu László kannázott, és végül egy következő számukhoz Forrai Nataniel táncolt.
A nap lezárásaként elfogyasztottuk az ebédünket, és desszertként az iskola pedagógusai által sütött kakaós csigát és túrós pogácsát.