High-Tech Suli tanterem átadása

Intézményünk sikeresen pályázott az Alapítvány az Innovatív Oktatásért pályázatán. A pályázat jóvoltából az Alapítvány munkatársai intézményünkben egy minden igényt kielégítő High-Tech tantermet alakítottak ki, közel 40.000.000 Ft értékben. A tárgyi felszerelésen kívül az Alapítvány 3 kollégánk továbbképzését és a program mentorálását is vállalja.

Az Alapítvány misszója:
„A High-Tech Suli program digitális tantermek felszerelésével és a tanárok támogatásával segíti hozzá a gyermekeinket ahhoz, hogy a világ megismerése mellett, a bennük rejlő tehetséget is fel tudják fedezni. A célunk, hogy a körülmények soha ne állhassanak a tudás útjába és minden adott legyen ahhoz, hogy helyt tudjanak állni a felnőttek sokszor kihívásokkal teli világában. A High-Tech Suli egy kapu a világ megismeréséhez. Mert minden gyerek egy önálló galaxis.”
A High-Tech Suli tanterem átadására 2024. június 13-án került sor. A tantermet Dr. Várkonyi Andrea, az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumának elnöke adta át.

Az ünnepségen megjelentek a Tankerületi Központ és a Budapesti POK vezetői, munkatársaink és a sajtó munkatársai is. Bővebben az alábbi linkeken található cikkeken lehet a programról és a tanterem átadásáról olvasni.

https://ripost.hu/insider/2024/06/mar-40-iskola-elvezheti-a-high-tech-suli-elonyeit

https://tv2play.hu/tenyek/ujabb_iskolak_kaptak_digitalis_tantermet

Jenei Andrea
főigazgató