Bukó Andrea Józsefvárosi Gyermekekért kitüntetést kapott

Nagy szeretettel gratulálok a diákok, a nevelőtestület és a magam nevében Bukó Andrea kollégánknak, aki május 28-án vehette át a Józsefvárosi Önkormányzat által adományozható Józsefvárosi Gyermekekért kitüntetést.
Andrea gyógypedagógus pályáját nálunk kezdte és bízom abban, hogy hiteles személyiségével, hatalmas szakmai tudásával még sokáig fogja támogatni a hozzánk járó tanulókat.

Szeretném Andreát a méltatásából kiemelt gondolatokkal köszönteni:

Bukó Andrea 2011 óta dolgozik iskolánkban, gyógypedagógus, osztályfőnök. 13 éve munkatársunk, 13 éve neveli, oktatja a józsefvárosi sajátos nevelési igényű tanulókat.  Általában felső tagozatosokkal foglalkozik, velük kapcsolata baráti, de következetes, szeretettel teli, de határokat állító, őszinte és empatikus.
2 éve osztályfőnöki feladatokat is ellát, és gyakorlatra fogadja különböző egyetemek gyógypedagógus hallgatóit. Szakmai munkájában igényes, felkészültsége példamutató. Kapcsolata kollégáival harmonikus és támogató. Aktív tagja közösségünknek, számos innovációban volt élenjáró az elmúlt években.
Kiváló gyógypedagógus, aki tudását folyamatosan fejleszti, alkalmazkodik az intézmény és a szülők által támasztott követelményekhez. Diákjai sorsát figyelemmel kíséri, őket és szüleiket támogatja a felmerülő problémák esetén. A szülők és a tanulók bátran fordulhatnak hozzá, mert Andi megérti őket és tud számukra segítséget nyújtani.
Szeretettel gratulálok!

Jenei Andrea
igazgató