FODISZ VERSENYEK

Áprilisban két fontos versenyen is indult csapatunk a FODISZ által rendezett versenyeken. Az első megmérettetés a „Kapkodd a lábad” Budapesti Diákolimpia volt, ahol tanítványainknak különböző akadálypályákon kellett megküzdeniük a többi csapattal szemben. Remek versenyzéssel a budapesti fordulót megnyerve jutottunk el az országos bajnokságig, melyet idén Budapesten rendeztek meg. Az ország különböző pontjairól érkező csapatok kemény ellenfélnek bizonyultak. Sportolóink nagyon izgultak, szívüket-lelküket beletették a versenybe, végül szoros küzdelemben az 5. helyen végeztek.

A csapat tagjai:

Jakab Robertó, Ruszó Ketrin, Sánta Patrik Dávid, Baranyi Attila, Gergely Dávid, Kóté Anasztázia, Berkes Márk, Csanya Rikárdó, Rozgonyi Szilvia

A másik versenyünk a Budapesti Atlétika Diákolimpia volt, melyet a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendeztek meg. Iskolánkat 15 diákunk képviselte különböző versenyszámokban. Remek, sportszerű versenyzéssel több sportolónk is dobogóra állhatott, és három diákunk kivívta magának a jogot az országos bajnokságon való indulásra is, mely május 16-án kerül megrendezésre.

Lássuk az eredményeket:

Országos bajnokságra továbbjutók:

Szalai Kevin:

100 m-es síkfutás: budapest bajnok, 200 m-es síkfutás: budapest bajnok, távolugrás: budapest bajnok

Szabó Zoltán Márk:

100 m-es síkfutás: budapest bajnok

Ferencz Levente:

kislabdahajítás: budapest bajnok, 100 m-es síkfutás: 2. hely

Dobogósaink:

Kóté Anasztázia:

100 m-es síkfutás: budapest bajnok, távolugrás: 2. hely, kislabdahajítás: 3. hely

Rozgonyi Szilvia:

távolugrárs: 3. hely

Vidák Sára Lilien:

távolugrás: 3. hely

Kárpáti Dávid:

távolugrás: 3. hely, kislabdahajítás: 3. hely

Kozák László:

kislabdahajítás: 3. hely

 

Gratulálunk versenyzőinknek!