Kitüntetések a Józsefvárosi EGYMI-ben

2023. május 31-én intézményünk két munkatársa kapott díjat a Józsefvárosi Önkormányzat által szervezetett Pedagógusnapon.
Venterné Balogh Angelika intézményegység-vezető a Józsefvárosi gyermekekért díjat kapta, Bakó Antalné gyógypedagógus kollégánk 20 éves jubileumi jutalomban részesült.

Részletek a kollégák méltatásából:

Venterné Balogh Angelika:
„Munkáját áthatja a sajátos nevelési igényű gyermekek és tanulók szeretete, melyet alapos szakmai munkával és tudással fűszerezve kamatoztat.A mozgásfejlesztést, mint minden más fejlesztés alapját, választotta szakterületének. A mozgásfejlesztő szobából, ahol dolgozik, gyöngyöző kacagás, csilingelő jókedv hallatszik ki. Fontosnak tartja, hogy a fejlesztés már kora gyermekkortól meginduljon, így Hálózatunkban a legkisebb, óvodás korú gyermekek mozgásfejlesztését végzi. A gyermekek szüleivel kapcsolata bizalmas, és segítőkész.

Intézményegység-vezetői munkájának nagy részét a befogadó intézményekkel való kapcsolattartás teszi ki. A józsefvárosi intézmények – óvodák, általános és középiskolák – vezetőivel kapcsolata harmonikus, kiegyensúlyozott, segítőkész, együttműködő.”

Bakó Antalné:
„Gyógypedagógusként és zenepedagógusként mélyen elkötelezett a sajátos nevelési igényű gyermekek zenei, művészeti nevelésében. Tehetséges tanulóival tanulásban akadályozott tanulók számára szervezett számos kerületi és kerületen kívüli versenyen, rendezvényen vesz részt. A versenyeken, megmérettetéseken, fesztiválokon tanulói kimagasló eredményeket érnek el.Munkavégzését példaértékű pontosság, kollegialitás jellemzi. Az ének-zene tantárgy tanítása kapcsán iskolánk minden osztályát és tanulóját jól ismeri. A gyerekekkel szemben következetes, de nagyon szeretetteljes. A zene, az éneklés megszerettetése alapvető célja tanári tevékenységének, emellett fontosnak tartja a gyakorlatban jól használható ismeretek átadását is.”

A kitüntetett pedagógusoknak sok szeretettel gratulálok, és kívánok hasonlóan sikeres, szép, örömteli pedagógus pályát a továbbiakban is!

Jenei Andrea
intézményvezető