KITÜNTETÉS

Intézményünk munkatársa, Laczik Anikó, Ancsa néni a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült, amit 2022. október 24-én vett át. Ancsának nagy szeretettel gratulálok a diákok, a nevelőtestület és a magam nevében.
Méltatása:
Laczik Anikó 25 éve intézményünk munkatársa, 10 éve osztályfőnöki feladatokat is ellát. Kitartó, lelkiismeretes kolléga. Munkáját szakmai tudatosság jellemzi.Leginkább a felső tagozatos sajátos nevelési igényű tanulók tanításában vesz részt, a fiatalok életútjának egyengetését különös gondossággal és szeretettel végzi. Tanítványaival és szüleikkel nagyon jó, harmonikus kapcsolata van. Minden szülővel megtalálja a közös hangot, minden problémára tud megoldást. Ancsa számára nem jelent gondot megtalálni a különböző képességekkel, személyiségjellemzőkkel rendelkező tanulókhoz vezető utat. Mindig van egy kapu, amit ki tud nyitni, amin keresztül el tud jutni a gyerekekhez. Sokszor mondják is a gyerekek, hogy szigorú, de igazságos. Nagyon szeretik és elfogadják őt.

Évekig volt az intézmény gyermekvédelemmel foglalkozó kollégája, mert nagyon érzékeny a tanulók családi helyzetére, életkörülményeiknek, személyes jóllétüknek megóvására, javítására.

GRATULÁLUNK, ANCSA!

Jenei Andrea
intézményvezető